Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 octombrie 2012, 10:22 Diaspora moldovenească views 6488
23 octombrie 2012, 10:22 Diaspora moldovenească views 6488

AirBaltic va începe operarea zborurilor pe ruta Riga – Chișinău

Compania aeriană națională letonă AirBaltic va începe să opereze zboruri pe ruta Riga - Chișinău. Potrivit presei letone, despre aceasta a anunțat vicepreședintele senior pentru vînzări și marketing AirBaltic, Michael Grimm, menționînd că, pe 29 octombrie, compania aeriană națională letonă AirBaltic, în lista anterioară de zboruri de iarnă a adăugat ruta Riga – Chișinău.

Zborurile din Riga spre Chișinău sînt prevăzute de două ori pe săptămînă. Potrivit lui, zborul prin nodul nordic de tranzit din Riga va conecta capitala Moldovei cu aeroporturile din Europa de Vest, Scandinavia, Țările Baltice și Rusia.

"Locuitorii Chișinăului și din regiunile învecinate vor putea acum să se bucure de un zbor confortabil spre Amsterdam, Paris, Roma, Berlin, Oslo, Copenhaga, Stockholm, Helsinki, Tallinn, Sankt Petersburg și multe alte orașe", a declarat Michael Grimm, menționînd că frecvența zborurilor, comparativ cu ultima iarnă, îi va permite companiei AirBaltic să îmbunătățească calitatea deservirii pasagerilor locali și de tranzit care călătoresc prin Riga spre mai mult de 60 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și alte țări CSI.


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

diaspora , Europa , avion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
200 locuitori

Ursoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 200 de oameni. Satul Ursoaia Nouă a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.