Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2016, 12:05 Diaspora moldovenească views 7352
Moldoveanca a prezentat peste ocean o nouă colecție de haine
18 octombrie 2016, 12:05 Diaspora moldovenească views 7352

Moldoveanca a prezentat peste ocean o nouă colecție de haine

Dați Cezarului ce este al Cezarului, iar Victoriei Cocieru - marile podiumuri ale lumii. La sfîrșitul acestei săptămîni, talentata creatoare moldoveancă de modă și-a prezentat o nouă colecție vestimentară în SUA. Creatoarea brandului Khéops a fost pur și simplu scăldată în valuri de aplauze.

Anticipată e o petrecere, noua ediție a evenimentului de modă Seattle Fashion Week, desfășurat în perioada 14-15 octombrie, a fost ocazia perfectă pentru Victoria Cocieru de a-și etala munca ultimelor luni. Creatoarea de modă a lansat, la Seattle, o nouă colecție de articole vestimentare: de data aceasta, pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2016-2017.

Noua ediție SFW și-a propus să întrunească pe același podium cultura tech, arta și moda, iar această experiență a fost împărtășită din plin și de către creatoarea brandului Khéops.

Victoria a muncit mult pentru crearea noii colecții, ale cărei regine au fost cîteva nuanțe de albastru. Admirați și voi rodul muncii ei, lookbook-ul e deja gata:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

designer , diaspora , haine

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.