Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 februarie 2015, 15:22 Diaspora moldovenească views 17749
04 februarie 2015, 15:22 Diaspora moldovenească views 17749

Natalia Onofrei, modelul din Moldova, care a lucrat cu cele mai renumite case de moda (VIDEO)

Natalia Onofrei, modelul din Moldova, care a lucrat cu cele mai renumite case de moda (VIDEO)
 

Face modeling de pe la 15 ani, de atunci a calatorit in Europa si Asia, dar nici America nu e departe si face parte din planurile sale. A lucrat cu case de moda cu renume mondial ca Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin, Alaia, revistele Elle, Harper's Bazaar, Glamour si altele.

Invitata la O Seara Perfecta, Natalia Onofrei a povestit despre cariera sa de model, planurile de viitor dar si despre cum poti sa supravietuiesti in lumea modeling-ului.

"Fac modeling de la 15 ani. Anii au trecut repede si am inteles ca succesul este un lucru relativ. Cariera de model m-a maturizat prea devreme, asta m-a facut sa fiu mai responsabila si sa nu ma dau batuta." a povestit Natalia, la O Seara Perfecta.

Natalia Onofrei, modelul din Moldova, care a lucrat cu cele mai renumite case de moda (VIDEO)

Chiar daca a absolvit facultatea de economie si marketing, niciodata nu a avut un job in domeniu, desi cunostintele acumulate la universitate au ajutat-o in comunicarea cu oamenii.

"Nu mi-am gasit un job in domeniu, pentru ca nu am cautat. Dar totusi facultatea ma ajuta in comunicarea cu oamenii interesanti pe care ii cunosc. Cariera de model e ca orice alt job, nu suntem tratate ca celebritati desi avem conditii foarte bune. " a mai povestit modelul.

Nu vrea sa renunte la cariera de model, se simte implinita si ii place ceea ce face.

"Vreau sa continui cu munca aceasta, pentru ca imi merge bine, am un job la care viseaza milioane de oameni. Chiar daca e o ocupatie foarte stresanta, unde ai mult de muncit, din modeling castigi mai mult. Mi-am luat prima masina si il ajut pe tata sa construiasca casa", a adaugat Natalia Onofrei, la O Seara Perfecta.

Sursa: acasatv.md

Cuvinte cheie:

moda , frumusete , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.