Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 octombrie 2021, 11:00 Natura şi turismul views 2469
Vin înghețurile. Ce temperaturi vom avea în acest weekend
09 octombrie 2021, 11:00 Natura şi turismul views 2469

Vin înghețurile. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Codul galben de îngheţ, emis de meteorologi, rămîne valabil pe întreg teritoriul ţării, pînă la începutul săptămînii viitoare. Astfel, în orele nocturne şi ale dimineţii, la suprafaţa solului se vor înregistra temperaturi între -1 şi -3 grade.

Sîmbătă, pe întreg teritoriul ţării se prevede cer variabil. La BriceniSoroca şi Bălţi vor fi 10 grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 12 grade, la Leova şi Comrat 13, iar la Cahul se vor înregistra 15 grade Celsius, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Sîmbătă, în Capitală, vor fi cel mult 12 grade Celsius. În următoarele zile, în întreaga ţară, maximele vor oscila între 12 şi 14 grade, iar noaptea - între minus două şi şase grade Celsius.

Sîmbătă, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă 25 de garde, la Paris 19, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin sînt prognozate 14 grade, la fel şi la Viena. 24 de grade vor fi la Roma, 12 la Praga şi cu un grad mai mult la Varşovia. Cer variabil şi 15 grade se vor înregistra la Budapesta, în timp ce la Belgrad va ploua şi vor fi nouă grade. Precipitaţii şi 12 grade se aşteaptă şi în capitala Romîniei. Cer noros şi 23 de garde vor fi la Atena, iar la Kiev şi Moscova cîte 11. La Ankara, cerul va fi senin şi se vor înregistra maxime de pînă la 25 de grade Celsius.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

înghețuri , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1461 locuitori

Baroncea este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baroncea Nouă și Baroncea. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Baroncea a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.