Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
29 mai 2017, 16:45 Natura şi turismul views 5728
Vreme frumoasă și temperaturi tot mai fierbinți
29 mai 2017, 16:45 Natura şi turismul views 5728

Vreme frumoasă și temperaturi tot mai fierbinți

Vreme bună și temperaturi de pînă la 30°C ne promit meteorologii pentru următoarele zile.

Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova a anunțat că în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi de la +18°C pînă la +30°C în timpul zilei și +12°C în timpul nopții în unele regiuni ale țării, informează Agora.

Marți se vor înregistra temperaturi de pînă la +25°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +26°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +27°C. Nu se vor înregistra precipitații.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de pînă la +26°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +27°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +28°C. Se vor înregistra precipitații în nordul și centru țării.

Joi, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca pînă la +23°C. În centru se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +23°C pînă la +25°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +14°C. Se vor înregistra precipitații în toate regiunile țării.

Vineri se vor înregistra temperaturi de pînă la +20°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +21°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +22°C.

Sîmbătă se vor înregistra temperaturi de pînă la +22°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +23°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +24°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +14°C.

Duminică se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +25°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +26°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +19°C.

Luni se vor înregistra temperaturi de pînă la +24°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca pînă la +25°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +26°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +20°C. Nu se vor înregistra precipitații.

Sursa: agora.md

Cuvinte cheie:

vremea , vara , caldura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1432
Populația:
1854 locuitori

Nişcani este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Nişcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Călărași și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1854 de oameni. Satul Nișcani a fost menționat documentar în anul 1432.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.