Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
27 ianuarie 2017, 12:00 Natura şi turismul views 3260
Postul vamal de tip debarcader „Soroca” iar a fost închis
27 ianuarie 2017, 12:00 Natura şi turismul views 3260

Postul vamal de tip debarcader „Soroca” iar a fost închis

În această dimineață, postul vamal de tip debarcader „Soroca" și-a întrerupt din nou activitatea din cauza formării podurilor de gheață peste rîul Nistru.

Potrivit Serviciului Vamal, postul și-a întrerupt temporar activitatea după ce trei zile a funcționat în regim normal. Din același motiv, în continuare rămâne sistată și activitatea posturilor de tip debarcader „Cosăuți" și „Vasilcău". Acestea și-au întrerupt activitatea acum aproape trei săptămîni, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

gheata , Soroca , vama

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1490
Populația:
2359 locuitori

Crasnoarmeiscoe este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tălăiești și Crasnoarmeiscoe. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2359 de locuitori. Satul Crasnoarmeiscoe a fost menționat documentar în anul 1490 cu denumirea Tălăiești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.