Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
01 noiembrie 2016, 14:15 Natura şi turismul views 6830
Ambuteiaje la hotarul moldo-român (Foto)
01 noiembrie 2016, 14:15 Natura şi turismul views 6830

Ambuteiaje la hotarul moldo-român (Foto)

La cîteva puncte de trecere a frontierei moldo-române s-au format ambuteiaje. Timpul de așteptare în vamă este de aproximativ o oră.

La punctul de trecere a frontierei Sculeni s-au format ambuteiaje. Potrivit datelor aplicației "Trafic online", timpul de așteptare pentru trecerea frontierei de stat constituie aproximativ 50 de minute. Unii șoferi se plîng pe rețelele de socializare că sunt nevoiți să aștepte mai mult timp decît de obicei.

Marți dimineața, ofițerii și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții la punctele de trecere a frontierei de la Leușeni și Sculeni. Pînă la finalizarea operațiunii, Procuratura nu face comentarii pe marginea investigației inițiate de organele de anchetă.

Serviciul Vamal a precizat că a sprijinit operațiunea procurorilor anticorupție, dar și acțiunile premergătoare acesteia. Potrivit instituției, "la solicitarea organelor de anchetă a fost acordată asistența Direcției securitate internă, subdiviziune din cadrul Serviciului Vamal responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rîndul angajaților."

 

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

frontiera , Romania , perchezitii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
17757 locuitori
Logo

Anenii Noi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Anenii Noi. Amplasat în valea rîului Bîc, un afluent al Nistrului, oraşul Anenii Noi este situat la o distanţă de  36 km sud-est de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Anenii Noi constituie 8358 locuitori.
Localitatea Anenii Noi a fost atestată documentar la 27 iunie 1731, cu denumirea Paşcani pe Bîc.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.