Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
07 octombrie 2015, 17:14 Natura şi turismul views 9062
La Moscova a căzut prima ninsoare
07 octombrie 2015, 17:14 Natura şi turismul views 9062

La Moscova a căzut prima ninsoare

Până și natura a conspirat pentru a-l felicita pe președintele Vladimir Putin. Astăzi, a căzut prima ninsoare în centrul Moscovei.

Deși, anterior, meteorologii au anunțat că primele ninsori se așteaptă în ziua de vineri, 9 octombrie, natura a grăbit procesul, iar primii fulgi au acoperit astăzi bolta Moscovei, chiar de ziua de naștere a lui Vladimir Putin.

Amintim că, astăzi, Vladimir Putin împlinește 63 de ani și a ales un mod inedit pentru a-și sărbători ziua de naștere, și anume pe terenul de hochei, acolo unde se va întâlni cu vechii săi prieteni, dar și jucători profesioniști de hochei.

 

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Moscova , zapada , ninsori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
799 locuitori

Buda este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buda și Ursari. Satul Buda se află la o distanţă de 15 km de oraşul Călăraşi şi la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 799 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.