Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
28 mai 2015, 11:47 Natura şi turismul views 7165
Vremea în a doua jumătate a săptămânii curente
28 mai 2015, 11:47 Natura şi turismul views 7165

Vremea în a doua jumătate a săptămânii curente

Meteorologii anunţă vreme variabilă pentru a doua jumătate a săptămânii. Temperatura maximă va varia între +8 şi +15 grade Celsius, iar cea maximă între +17 şi +27 de grade Celsius.

Astăzi vom avea parte de cer noros, fără de precipitaţii. Vântul va sufla din nord-vest moderat la puternic, izolat cu intensificări între 15 şi 20 de m/s.

Mâine ziua, vremea se stabilizează, dar temperaturile vor scădea. Vântul va sufla din nord-vest moderat la puternic, la fel cu intensificări de până la 20 de m/s.

În weekend se anunţă cer variabil. Izolat vor cădea ploi de scurtă dutată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest cu 5-10 m/s.

Având în vedere ploile puternice căzute în ultimele zile, pe cursul superior al râului Prut (Ucraina) se formează o viitură pluvială.

Astfel, până pe 30 mai se prevede creşterea nivelului apei cu 1,8-2,2 metri pe sectorul s. Criva – or. Costeşti. Apa se va scurge în limitele albiei minore.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1792
Populația:
2055 locuitori

Corjova este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Corjova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 53 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2055 de oameni. Satul Corjova a fost menționat documentar în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.