Mergi spre compartimentul: Cinematografia
21 octombrie 2013, 15:30 Cinematografia views 12699
21 octombrie 2013, 15:30 Cinematografia views 12699

Moldoveanul Mihai Fusu va apare într-o producție cinematografică indiană


Un cunoscut actor şi regizor din ţara noastră a ajuns pe platourile de filmare de la Bollywood. Este vorba despre Mihai Fusu, singurul moldovean care apare într-o producţie indiană. Filmul, care se numeşte Finding Fanny Fernandez, este o comedie, iar Mihai Fusu apare doar într-un singur episod, relatează publika.md.

Actorul, aflat mereu în căutare de lucruri noi, spune că experienţa a fost una inedită. "Mi-a plăcut rolul, un tip excentric, totodată era şi un tip hippy care trăia în India de vreo 20 de ani şi pentru că eu eram proaspăt îndrăgostit de India, mi-a fost uşor să redau această pasiune", a declarat actorul şi regizorul Mihai Fusu.

Din distribuţie mai fac parte nume sonore ale cinematografiei indiene. "Toţi 5 actori cu care eu m-am filmat erau staruri. De exemplu uite acesta "Volontirul indienilor", uite în 2013 a realizat un film, care este înaintat la Oscar. O altă actriţă, un star Deepika Padukone", a adăugat Fusu.

Actorul spune că a susţinut mai multe probe pînă a fi acceptat de regizorul filmului, Homi Adajania. "M-au văzut pe skype, apoi i-am întrebat e ok? Zice nu, acum îţi dăm textul şi trebuie să ne dai o audiţie. Le place că sînt un om deschis, că sînt un om cu un spirit pozitiv", a mai povestit Mihai Fusu.

Pe lîngă filmări, Mihai Fusu a avut la dispoziţie două zile, în care a profitat de timp, pentru a descoperi India.

Regizorul Mihai Fusu spune că este dispus să mai colaboreze cu producătorii indieni. De asemenea, actorul a mărturisit că a trăit în India una dintre cele mai frumoase aventuri din viaţa sa.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Cinematografie , actori , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.