Mergi spre compartimentul: Bucătăria
28 martie 2013, 13:04 Bucătăria views 6327
28 martie 2013, 13:04 Bucătăria views 6327

Moldoveanca Ana Rotaru va concura pentru premiul mare la MasterChef

Moldoveanca Ana Rotaru a trecut de două probe eliminatorii și a ajuns printre 24 cei mai buni care vor concura pentru premiul mare. Decizia juriului nu a fost la fel de binevoitoare pentru Marcela Ghiță care a fost nevoită să părăsească concursul, transmite UNIMEDIA.

În prima probă eliminatorie concurenții au trebuit să curețe crapi vii, pe care apoi sa-i transforme în file de pește. În urma acestei probe, doar 48 de concurenți au mers mai departe.

În a doua probă concurenții urmau să facă din cartof o vedetă. Cei mai mulți au preparat din cartofi diferite supe cremă. Cele mai ciudate rețete au fost: cartofi la cuptor, cartofi cu cremă de căpșuni și cheesecake de cartofi.

Ana Rotaru a pregătit biluțe din piure de cartofi cu ficăței de pui și sos de roșii, iar Marcela Ghiță cartofi umpluți cu piure de cartof mov, cartofi umpluți cu ciuperci și bacon și cartofi umpluți cu somon.

După proba cartofului au rămas doar 24 de concurenți care au avut privilegiul să intre în bucătăria MasterChef, printre care și moldoveanca Ana Rotaru. Marcela Ghiță a fost nevoită să părăsească concursul.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.