|
REŢETA ZILEI: Jambon
Mod de preparare:
Înlăturaţi grăsimea în plus de pe costiţe, tăiaţi-le bucăţi pentru porţii, presăraţi cu sare şi piper, amestecaţi, turnaţi deasupra bere şi lăsaţi să se marineze timp de 3-6 ore. Coaceţi-le pe grătarul încins, uns cu ulei vegetal.
A se servi cu legume de sezon, murături, mujdei sau adjica.
Ingrediente:
• 1 kg de costiţe de porc cu carne pe ele,
• 1 l de bere,
• 1 linguriţă de paprica,
• 1 linguriţă de muştar uscat,
• sare,
• piper negru măcinat.
- Anunț important pentru cetățenii Republicii Moldova din Rusia
- China va introduce regimul de călătorie fără viză pentru cetățenii mai multor țări
- Valerii Catruc: "Este important să menții o conexiune cu natura. Aceasta este sursa de putere, inspi…
- Moldova și topul celor mai puternice pașapoarte
- Cum comentează Popșoi informațiile privind intenția autorităților de a introduce vize cetățenilor ru…
- Compania DAAC Hermes S.A. a primit Certificatul de credibilitate ca cel mai onest contribuabil ©
- În cel mai rece punct de pe Pământ a fost înregistrat un record de temperatură: ce a indicat termome…
- Câștigătorii concursului anual de fotografie științifică Biker Street
- Pe cei puternici nu-i iubesc — sunt incomozi. Nu pot fi controlați.
- Tehnologia singurătății: de ce noii -waifu-bots- din Japonia amenință adolescenții și viitorul lor.
- Viața Urbană vs Armonia cu Natura
- Atenție! Nu amestecați niciodată aceste 7 fructe!
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- sec. XX
- Populația:
- 96 locuitori
Pîcalova este un sat din cadrul comunei Andreevca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 117 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 96 de oameni. Satul Pîcalova a fost înființat la începutul secolului XX.
Comentarii
(0)