Spre compartiment: Bucătăria
03 septembrie 2024, 13:05 Bucătăria views 12357
REŢETA ZILEI: Gustarea haiducului
03 septembrie 2024, 13:05 Bucătăria views 12357

REŢETA ZILEI: Gustarea haiducului

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi ceapa. Tăiaţi toate ingredientele  felii. Garnisiţi înainte de a o servi.

Ingrediente:

  • 200 g de brînză de oi,
  • 200 g de piept de porc afumat,
  • 100 g de slănină afumată sărată,
  • un mănunchi de ceapă verde,
  • verdeaţă pentru garnisire.

Cuvinte cheie:

bucataria , reteta , alimentatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
959 locuitori

Redi-Cereşnovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Redi-Cereşnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Redi-Cereşnovăţ a fost menționat documentar în anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.