Mergi spre compartimentul:
Bucătăria
|
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute
Mod de preparare:
Pălăriile ciupercilor se umplu, se presară cu brînză şi se coc la cuptor. Se servesc şi reci şi calde.
Prepararea umpluturii: Picioruşele ciupercilor se mărunţesc şi se înăbuşă în unt, se adaugă ceapa prăjită, sarea, piperul, se amestecă.
Ingrediente:
- 8 ciuperci shampignon medii,
- 1 lingură unt,
- 1 lingură brînză nesărată.
Pentru umplutură:
- 1 ceapă,
- 1 lingură unt,
- sare,
- piper negru măcinat.
- Guvernul organizează Tîrgul locurilor de muncă
- MAE își exprimă regretul profund în legătură cu decesul unei cetățence a țării noastre în urma atacu…
- O moldoveancă, ucisă în atacul terorist din Tel Aviv
- Au fost făcut publice detaliile operațiunii de evacuare a cetățenilor moldoveni din Liban
- Anunț important al Ambasadei Republicii Moldova în Israel
- Update: Cîți moldoveni au cerut să fie evacuați din Liban
- În Norvegia, numărul mașinilor electrice a depășit pentru prima dată numărul autoturismelor pe benzi…
- Stejarul de 900 de ani se află în parcul Fredville din Marea Britanie
- Uraganul Milton fără precedent: Un nou record al forței distructive (+Foto)
- Proprietățile vindecătoare ale ferigii de pădure
- Stafidele și apa ajută la curățarea ficatului!
- Absinthe protejează sufletul
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Localitățile Republicii Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1587
- Populația:
- 4661 locuitori
Susleni este un sat şi comună din raionul Orhei. Susleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4661 de oameni. Satul Susleni a fost menționat documentar în anul 1587.
Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.
Comentarii
(1)