Mergi spre compartimentul: Cultura
04 septembrie 2019, 16:00 Cultura views 8131
Chișinăul va găzdui Festivalul Internațional de Televiziune ТЭФИ-Содружество
04 septembrie 2019, 16:00 Cultura views 8131

Chișinăul va găzdui Festivalul Internațional de Televiziune ТЭФИ-Содружество

În perioada 16 - 19 septembrie 2019, la Chișinău va avea loc cea de-a noua ediţie a Festivalului Internațional de Televiziune ТЭФИ-Содружество 2019 (TEFI-Comunitate).

Evenimentul este organizat de Fundația Academiei de Televiziune Rusă cu sprijinul Fondului Interstatal pentru Cooperarea Umanitară a statelor-membre CSI și Agenției Federale de Presă și Comunicare în Masă a Federației Ruse, precum și a Preşedinţiei Republicii Moldova, transmite Noi.md.

Scopul Festivalului ТЭФИ-Содружество este crearea unui spațiu unic de informații pe teritoriul țărilor CSI, Georgiei şi Ţărilor Baltice; promovarea celor mai recente realizări ale emisiilor de televiziune, stabilind cooperarea între companiile de televiziune și profesioniștii individuali din domeniul televiziunii.

Pentru participare la Festival s-au înregistrat peste 75 de lucrări – seriale de televiziune care sînt produse în țările CSI.

Laureaţii Festivalului vor fi desemnați de un consiliu de experți format din: membrul Academiei de Televiziune Rusă, producătorul general al companiei de televiziune Format TV, jurnalista Oksana Barkovskaya; producătorul de film, directorul general al companiei de cinema Новые люди, co-fondatorul companiei de distribuție Аргумент кино, Natalia Mokritskaya; membrul Academiei Ruse de Televiziune, producătorul de televiziune şi cinema, Alexandr Oleinikov; membrul Academiei Ruse de Televiziune, producătorul, președintele grupului de companii PRIOR, Rodion Pavluchik; producătorul de cinema și televiziune, fondatorul companiei de distribuţie Art Pictures Media, Dmitri Rudovsky; membrul Academiei Ruse de Televiziune, directorul general al SAÎ Всемирные Русские Студии, Iurii Sapronov; membrul Academiei Ruse de Televiziune, fondatorul și acționarul serviciului video START Alexei Trotsyuk; directorul general Yandex.Studio SRL, Olga Filipuk; membrul Academiei Ruse de Televiziune, producătorul de proiecte speciale ale Serviciului producătorului general SAD „Pervîi kanal", prezentatorul programului „Cîmpul minunilor", Leonid Iakubovici.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Festival , Chisinau , televiziune

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
1454 locuitori

Alexanderfeld este un sat şi comună din raionul Cahul. Alexanderfeld este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Cahul și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1454 de locuitori. Satul Alexanderfeld a fost întemeiat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.