Mergi spre compartimentul: Cultura
06 iunie 2016, 12:15 Cultura views 5884
Cînd va avea loc Festivalul Gustar 2016
06 iunie 2016, 12:15 Cultura views 5884

Cînd va avea loc Festivalul Gustar 2016

Festivalul Gustar, organizat anteiror în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova, fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care a reușit performanța de a aduce în cele 5 ediții zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare din ele.

În acest an, locația festivalului încă nu este cunoscută.

Obiectivul general al festivalului este integrarea Republicii Moldova în circuitul internaţional al turismului de eveniment.

Potrivit organizatorilor evenimentului, cea de-a șase ediție a festivalului se va desfășura în perioada 6 și 7 august și propune publicului două zile de experiență și libertate totală, iarbă verde și muzică de calitate.

Gustar-ul este o oportunitate unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. Acest amestec de tradiții, completat și filtrat de propria imaginație, transformă „ascultarea" într-o experiență unică.

Începî nd de sî mbătă și pî nă duminică, sînteți așteptați să ascultați nu doar muzică live, ci și să participați la nenumărate alte activități: excursii turistice, locuri de joacă pentru copii, activități creative, expoziții de artă, bazar, workshopuri și să gustați din bucatele tradiţionale și internaționale.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Gustar , Festival , muzica , cultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
1659 locuitori

Moara de Piatră este un sat şi comună din raionul Drochia. Moara de Piatră este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Drochia și la 159 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1659 de oameni. Satul Moara de Piatră a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.