27 iunie 2024, 14:30 Caleidoscop views 697
Manevre periculoase: o cursă cu risc pentru viață
27 iunie 2024, 14:30 Caleidoscop views 697

Manevre periculoase: o cursă cu risc pentru viață

Noua ediție Noi.md, "Drum Boom", prezintă numeroase încălcări ale Regulamentului circulației rutiere de către șoferii lipsiți de scrupule. În materialul video sînt prezentate cazuri de depășire a liniei continue și efectuarea virajelor de pe banda greșită.

Unul dintre principalele tipuri de încălcări au fost manevrele sofisticate, cînd șoferii ocolesc ambuteiajele pe o bandă liberă și apoi pătrund în fluxul principal.

După cum se spune, "dacă mergi mai încet, ajungi mai departe", dar, din păcate, nu toți șoferii aderă la acest principiu. Nici măcar vremea rea nu îi oprește pe piloți. La sfîrșitul videoclipului puteți vedea cum condițiile meteorologice – ploaie și ceață densă – nu îi sperie pe contravenienți, ei continuînd să pună vieți în pericol.

Amintim că în 2023, mai multe accidente rutiere grave au șocat opinia publică. De asemenea, în 2022, Moldova a înregistrat unul dintre cei mai înalți indicatori privind decesele în traficul rutier comparativ cu statele membre ale UE.

Filmulețe similare realizate de Drum Boom puteți urmări AICI

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

automobil , soferi , Drum Boom

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
430 locuitori

Andreevca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîcalova, Șmalena și Andreevca. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Rîbnița și la 124 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 430 de oameni. Satul Andreevca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.