Mergi spre compartimentul: Cultura
28 octombrie 2015, 17:00 Cultura views 6249
Amatorii de lectură sînt așteptați la „Pagini de cafea”
28 octombrie 2015, 17:00 Cultura views 6249

Amatorii de lectură sînt așteptați la „Pagini de cafea”

Cărți gratuite, cafea și muzică live – toate acestea vor fi prezente la „Pagini de cafea" – un schimb de carte între tineri, ce va avea loc mîine, 29 octombrie, în incinta Teatrului „Ginta Latină", informează NOI.md.

„Pagini de cafea" are drept scop susținerea tinerilor cititori și promovarea lecturii. În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziția elevilor și studenților prezenți sute de cărți ce urmează a fi luate acasă gratis de cei care vor da curs invitației.

„Este un eveniment de socializare și interacțiune activă. Vrem să promovăm cititul și să-i facem pe tineri să iasă din casă, să comunice mai mult în realitate, să fie mai deschiși și mai sociabili și, desigur, să stimulăm interesul lor participativ", afirmă președintele Mișcării Civice „Tinerii Moldovei", Anatol Ursu.

Evenimentul va începe la ora 18.00 și este parte componentă a campaniei de recrutare lansate de „Tinerii Moldovei", cu genericul „N-ai avut pînă acum, vei avea cu noi".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

carte , cafea , eveniment , evenimente

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
221 locuitori

Floriceni este un sat din cadrul comunei Căinarii Vechi, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 221 de oameni. Satul Floriceni a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.