Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#761 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:59 Draga Ioanic...."acele metode de trista amintire azi nu merg "......:))))))))))))))))))))))))
Hai ca la faza aceasta esti tare haios !!!! Adica ,vrei sa imi spui ca daca ne-am UNI .......
la vest de Prut ar fi democratie-cum de altfel este si astazi,iar la est de Prut .....Romania ar instaura ........Dictatura ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dicatura cui ??????????
-
#762 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:56 Citeşte mai departe -
#763 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:35 Draga Ioanic......" E prea slaba Romania ca sa poata sa domine R.Moldova.".................
Tare ciudat mai vezi tu lucrurile.........De unde ai scos-o si pe aceasta cu "dominarea" ???
Draga Ioanic eu unul ,imi doresc UNIRE si nu DOMINARE.........Intelegi diferenta ???
Nu sunt si nici nu ma consider superior tie..........La 1859 s-au Unit Principatul Moldovei cu cel al Valahiei....dand nastere Romaniei.....Nici unul nici altul nu au "dominat" asupra celuilalt. In 1918 dupa Basarabia si Bucovina a venit randul Transilvaniei la UNIRE . Si nimeni nu a "dominat " pe nimeni..........
-
#764 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:30 Citeşte mai departe -
#765 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:11 Citeşte mai departe -
#766 CalinRomania 25 iunie 2012 | 21:07 Citeşte mai departe -
#767 CalinRomania 25 iunie 2012 | 20:45 Draga Clorin.....#1562...."
of, rusii tot timpu au fost minciunosi nerusinati si fatarnici obraznici. in 1924 au nascocit "moldovenii" si iaca inca se mai burzuluiesc slugile si lingaii rusilor... moldoveni sunt in primul rand locuitorii regiuniii istorice Moldova ce se afla in Romania indiferent de etnia lor, fie ca-s romani, tigani, rusi-lipoveni, maghiari, poloneji sau evrei. in acea bucata de Basarabia ce este azi R. Moldova tot traiesc moldoveni pentru ca pina a fi ocupata de rusi era parte a Moldovei. in R. Moldova moldoveni is si romanii, si rusii, si ucrainenii, si gagaujii si toti ceilalti. eu in primul rand sunt om, apoi sunt roman, apoi sunt basarabean, moldovean, chisinauean, european, pamintean. leprele rusesti ori sunt niste minciunosi fatarnici ori sunt intratit de prosti ca cred singuri in propriile minciuni... -
#768 CalinRomania 25 iunie 2012 | 20:42 Citeşte mai departe -
#769 fanebabanu 23 iunie 2012 | 0:55 #1559
Stimate domn Călin...
Chiar crezi că se merită să vorbești frumos cu specimenele care postează pe aici?
Sincer chiar nu se merită.
Mai bine un ciocan în moalele capului (adică o exprimare mai dură) altfel nu înțeleg ăștia.
Degeaba le explici istoria. Ăștia de la Lenin încoace nu mai înțeleg nimic.
Pe bune te irosești degeaba așa.
-
#770 clorin 20 iunie 2012 | 15:18 of, rusii tot timpu au fost minciunosi nerusinati si fatarnici obraznici. in 1924 au nascocit "moldovenii" si iaca inca se mai burzuluiesc slugile si lingaii rusilor... moldoveni sunt in primul rand locuitorii regiuniii istorice Moldova ce se afla in Romania indiferent de etnia lor, fie ca-s romani, tigani, rusi-lipoveni, maghiari, poloneji sau evrei. in acea bucata de Basarabia ce este azi R. Moldova tot traiesc moldoveni pentru ca pina a fi ocupata de rusi era parte a Moldovei. in R. Moldova moldoveni is si romanii, si rusii, si ucrainenii, si gagaujii si toti ceilalti. eu in primul rand sunt om, apoi sunt roman, apoi sunt basarabean, moldovean, chisinauean, european, pamintean. leprele rusesti ori sunt niste minciunosi fatarnici ori sunt intratit de prosti ca cred singuri in propriile minciuni... -
#771 ioanic 20 iunie 2012 | 7:42 Citeşte mai departe -
#772 ioanic 20 iunie 2012 | 6:43 Citeşte mai departe -
#773 CalinRomania 18 iunie 2012 | 22:08 Citeşte mai departe -
#774 CalinRomania 18 iunie 2012 | 21:52 Citeşte mai departe -
#775 CalinRomania 18 iunie 2012 | 21:34 Citeşte mai departe -
#776 ioanic 16 iunie 2012 | 8:41 Citeşte mai departe -
#777 fanebabanu 16 iunie 2012 | 3:16 :)))))))))))))))))
Așa e ... "Iar marmota învelea ciocolata-n staniol...."
:)))))))))))))))))))
-
#778 ioanic 16 iunie 2012 | 1:30 Citeşte mai departe -
#779 CalinRomania 15 iunie 2012 | 13:54 Citeşte mai departe -
#780 ioanic 15 iunie 2012 | 7:04 #1551 Rasfoieste discutiile din presa romana de prin 2007-2008 despre cate miliarde ar costa "unirea". Pana la urma azi nimeni nu se mai intreaba ca atunci de pierderi, stiind deja foarte bine cate sunt de castigat numai prin aplicarea unei singure legi - cea a retrocedarii averilor confiscate de regimul comunist. Dar mai exista si alte avantaje economice, mai ales acum cand dupa Grecia, Spania, Italia - inevitabil criza va face ravagii si in Romania. Ea se apropie, e foarte aproape, daca tinem cont ca deja sunt afectate si bancile si economia din Germania si Franta. UE se clatina, euro la fel. Multi din cei plecati la munca in Occident raman fara lucru si daca au luat credite pentru locuinte - acum n-au cu le plati. Predispozitiile xenofobe tot mai pronuntate ma ingrijoreaza - sa nu fie acesta preludiu la un nou razboi, din care sa nu mai iasa nimeni invingatori.