Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Noi, moldovenii
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#321 ioanic 15 august 2011 | 22:47 Citeşte mai departe -
#322 SPQR 15 august 2011 | 17:02 #771 Geto-dacii erau aia care scriau poezii indecente in toaletele romanilor, cot la cot cu galii, iliri si macedoneni. Ar trebui studiate aceste creatii lirice si comparate cu alfabetul dac/ilir/macedonean/gal gasite prin pesterile acestor tari.
pentru lvl, daca am ragait cand am citit poemul lui ovidiu inseamna ca am mai mult sange get decat roman?
-
#323 lvl100 15 august 2011 | 16:45 Citeşte mai departe -
#324 SPQR 15 august 2011 | 16:05 Citeşte mai departe -
#325 ioanic 15 august 2011 | 15:55 Citeşte mai departe -
#326 SPQR 15 august 2011 | 15:37 #767 Bulgaria si Ucraina oricum sunt vizitate de mai multi turisti ca Romania, dar nu datorita vestigiilor antice. Turcia are ruine romane sa isi puna si in cap dar ma indoiesc ca 1% din turistii lor se duc sa admire monumentele antice.
Romania nu este vizitata nici de cei pasionati de civilizatiile romane nici de cele dace, asa ca "paguba in ciuperci".
Rad cand citesc de tari ca Romania, Moldova, Ucraina, Bulgaria (care ar fi vizitate pentru cultura lor antica), sunt ca niste fapturi grotesti care se bat pe firimiturile care pica de la masa Italiei, Greciei, Frantei sau Spaniei.
Dacii si tracii au fost si sunt un mare nimic pe fata Europei, nelasand nimic de valoare in urma. Macar alte civilizatii apuse au mai lasat o piramida, o scriere ceva.
Discutia despre daci mi se pare la fel de patetica precum a albanezilor care "pe timpul ilirilor conduceau lumea".
Va salut
-
#327 ioanic 15 august 2011 | 15:23 Citeşte mai departe -
#328 SPQR 15 august 2011 | 11:08 Si inca lipseste subforumul de sport pentru care fac lobby de ceva timp.... Va spun eu ca ar fi plin la fel ca si cel de politica, vorba aia "La politica si fotbal se pricepe tot romanau/moldoveanu"
-
#329 lvl100 15 august 2011 | 9:18 @andrei @burlaku
Mama ce limbaje pe aici. Mai spune omul o prostie, da asa limbaj infect mai rar. Banuiesc ca in viata reala ala e mediul vostru, dar aici pe forum controlati-va mai baieti.
burlakul:.Vezi ce scrie la aceasta tema?Ca la prost"Noi moldovenii"!!!
Vezi ce scrie in "Lista forumurilor" ca la "naivi" : MUZICA sau daca vrei CULTURA. Subforumuri mari cat China, asezate acolo tocmai ca sa nu se umple tot forumul de mii de linkuri de youtube cu nusce cantaret de mana a III a cand se discuta de daci/politica etc.
-
#330 burlakul 13 august 2011 | 14:38 http://www.lauta.ru/Mihai-Volontir-Ruga.mp3.html
-
#331 burlakul 13 august 2011 | 9:54 Imi cer scuze fata de restul cititorilor,pentru adresarea mea catre lvl100. -
#332 burlakul 13 august 2011 | 9:51 Ma-i adus la conditia sa scriu lucruri de nimic,in adresa ta altceva n-am gasit de cuviinta ca ai merita si prin asta, probabil am indispus pe cineva care intimplator citeste forumul...Vezi ce scrie la aceasta tema?Ca la prost"Noi moldovenii"!!!Fa-ti tema aparte,cum vrei asa numeste-o,dar nu-ti mai lasa rahatul peste tot!!!Mai ales aici!!! -
#333 burlakul 13 august 2011 | 9:47 Cred in faptul ca,sint ceea ce consum,rahat nu consum!asa ca nu mi te baga in ochi,om de nimic ce esti!(PENTRU LVL100) -
#334 burlakul 13 august 2011 | 9:40 Salut tuturor!Sa aveti parte de un sfirsit de saptamina cit mai placut!
lvl100,o sa-ti scriu inca o data,tot vad ca cauti sa fii"BAGAT IN SEAMA",eu cu tine n-am dus nici o discutie,nu ca eu n-as fi vrut...Cine ti-a dat educatia a uitat un simplu lucru,sa-ti lamureasca ce inseamna o discutie si cam cum s-ar duce ea.Permite oamenilor din romania sa vina sa-si expuna gindurile, doliantele...Sa-i cunoastem si noi mai bine si poate si ei sa ne cunoasca pe noi...Nu tu reprezinti RO...Esti o rusine pentru omenire...Un needucat...Si aici ai venit si ai lasat rahatul tau...Ceea ce esti aceea curge din tine!
-
#335 andrei 13 august 2011 | 3:48 @admin
Rog sa se stearga acest dialog inutil.
-
#336 andrei 13 august 2011 | 3:15 da mah, hai zi tu ceva...hai, ce mai astepti, hai piticule, marsh de-aici potaie, marsh la kotetz la tine, daca vrei sa faci katerinka intinde-o pe forumurile rominesti, sunt cu sutele...ai de unde alege...tzigan jegos
-
#337 lvl100 13 august 2011 | 2:55 andrei: zi tu ceva, orice...lol
Tu nu te uiti la tine, ca si in limba moldoveneasca tie frica sa o scrii. Scrii doar cuvinte mici si fara legatura, de frica sa nu le gresesti.
zi - tu - ceva - lol
Daca te intreb ceva mai complicat iti plezneste capu`si iar te dai pe spate
-
#338 andrei 13 august 2011 | 2:50 lasa lasa, zi tu ceva, orice...lol, Vasilica, asa-i ca ai facut scoala la ff?
-
#339 lvl100 13 august 2011 | 2:47 andrei: i tu ceva in orice alta limba decat romana sau tiganeasca
Eu as zice, dar degeaba. Indiferent ce as spune, tot cu "praleo" imi raspunzi.
NU ma intelege gresit, nu te discriminez nici pe tine , nici pe piranda ta.
Incerc sa va inteleg, asta e mediul in care traiti.
andrei:dar tre sa ma rogi frumos
Te-as ruga traiti-ar familia, dar ca sa ma intelegi stiu ca trebuie sa fie ceva de forma " ... .... ..... praleo" Altfel iar te uiti la mine cu privirea aia de imbred.
-
#340 andrei 13 august 2011 | 2:40 zi tu ceva in orice alta limba decat romana sau tiganeasca (limbile tale materne) si lasa mishtoul si nu te mai lega deun typo (daca nu stii ce e aia o sa iti explic, dar tre sa ma rogi frumos)
Nu-ti face tu grija de intelectul meu...mai bine te-ai uita la compatriotii tai...jumate din elevii care au dat bacul sunt analfabeti...repet intrbarea, faci si tu parte din mareata generatie care a reusit asa performanta?