Frunzeşti este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Florești și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 66 de oameni. Satul Frunzești a fost înființat în anul 1929.
Citeşte mai departeSubiectul discuţiei |
Statistica subiectului |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#741 CalinRomania 08 iulie 2012 | 6:10 Citeşte mai departe -
#742 CalinRomania 08 iulie 2012 | 5:55 Draga Vados....#1582....."
Eu am mai spus eu ii socot pe romani de frati dar cum s-ar spune nu ni-o mers cu fratele...nu ma stimeaza. El a trait cu mama eu cu tata, mama si-a schimbat numele (roman) si acum el ma forteaza za ma dezic de numele meu (moldovan). Si se bate cu pumnul in piept ca ma stimeaza. Nu cred. -
#743 CalinRomania 08 iulie 2012 | 5:55 Legat de nationalitatea fetitei tale.........ca cetatenie cred ca va fi moldoveanca -pentru ca presupun ca atat tu cat si sotia ta sunteti cetateni ai R.Moldova..................................
Ca etnie va fi ori romanca ori ucrainianca in functie de limba pe care o vorbiti acasa intre voi si care va deveni limba -mama-limba de baza a fetitei voastre.....
-
#744 CalinRomania 08 iulie 2012 | 5:51 Citeşte mai departe -
#745 CalinRomania 08 iulie 2012 | 5:39 Citeşte mai departe -
#746 CalinRomania 08 iulie 2012 | 5:30 Draga Vados......#1581......."
Buna ziua la toti. tot aici stati. Caline vad ca nu poti scapa de sai tul acesta te atrage. La moldoveni nu numai fetele-s frumoase dar si sufletul si multe altele de aceia cred ca stai pe aici in loc sa te muti pe forumuri romanesti. Ori nu poti pleca ca te platesc ?:). Eu vad ca scrii ca nu mai aii timp, dar pe forum practic numai tu si scrii. Apropo cine doreste poate sa se bucure cu mine . La mine s-a nascut o fetita Enola. NU stiu ce nationalitate eu sunt moldovan mama e haholca adica ucraineanca (ucraina nu o socote de rodina). Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis. -
#747 fanebabanu 06 iulie 2012 | 1:14 #1582
Măi fratelo moldovean = român
Nu te lua după porcariile pe care le susține siteul ăsta (site al comuniștilor din Moldova, PCRM).
Dacă te simți moldovean înseamnă că ești român.
-
#748 fanebabanu 06 iulie 2012 | 1:09 #1582
vados ....... "Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis." ......
Mă deja iți cauti amantă :)))))))
-
#749 fanebabanu 06 iulie 2012 | 1:07 #1581 FELICITĂRI !!
Tăticule !!!
Să iți trăiască , să fie sănătoasă, să iți umple viața de bucurie și curtea de nepoței !!!!
-
#750 vados 02 iulie 2012 | 17:01 Eu am mai spus eu ii socot pe romani de frati dar cum s-ar spune nu ni-o mers cu fratele... nu ma stimeaza. El a trait cu mama eu cu tata, mama si-a schimbat numele (roman) si acum el ma forteaza za ma dezic de numele meu (moldovan). Si se bate cu pumnul in piept ca ma stimeaza. Nu cred. -
#751 vados 02 iulie 2012 | 16:57 Buna ziua la toti. tot aici stati. Caline vad ca nu poti scapa de sai tul acesta te atrage. La moldoveni nu numai fetele-s frumoase dar si sufletul si multe altele de aceia cred ca stai pe aici in loc sa te muti pe forumuri romanesti. Ori nu poti pleca ca te platesc ?:). Eu vad ca scrii ca nu mai aii timp, dar pe forum practic numai tu si scrii. Apropo cine doreste poate sa se bucure cu mine . La mine s-a nascut o fetita Enola. NU stiu ce nationalitate eu sunt moldovan mama e haholca adica ucraineanca (ucraina nu o socote de rodina). Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis. -
#752 CalinRomania 02 iulie 2012 | 0:43 Si....apropo de acest concurs de frumusete feminina.........Iata o alta cale de "atac" foarte eficienta "impotriva " romanilor ! :))))))))) Ne "loviti" cu asemenea frumuseti.......sa va fie rusine ! :)))))))
P.S. Lasand gluma la o parte ...........moldovencele sunt frumoase nu gluma !!!
-
#753 CalinRomania 02 iulie 2012 | 0:40 Draga Nastinkab.......of-of-of fetele acestea !...:))))........Eu unul iti voi da un vot ......dar nu pot sa iti promit ca voi face acest lucru zilnic ! Nu de alta dar adevarul este ca sunt destul de ....foarte ocupat in ultima vreme........ Oricum...mult succes !
-
#754 CalinRomania 02 iulie 2012 | 0:37 Salut Burlakule ! Ma bucur sa te......."citesc " :)))).......Cum o mai duci ? Toate bune prin tara sora ? Sper sa aud numai de bine....
-
#755 burlakul 30 iunie 2012 | 14:54 P.P.S. sa vii intrun cerc unde lumea discuta si sa viri degetele in nas,nu-i abordare radicala...)E o expunere radicala,mai repede,a propriei limitari... -
#756 burlakul 30 iunie 2012 | 14:50 Salut tuturor.Calin,buna.Pe aici,ma uit,"toate-s veci si noi is toate"...) P.S.fanebabanu,si cam care,dupa "intelepciunea"dumneavoastra,is acele abordari dure,care ar rezolva problema? -
#757 Nastinkab 30 iunie 2012 | 1:10 Vă rog frumos, ajutați-mă cu un vot zilnic la poza mea! Nu ia decît cîteva clipe.
http://www.moldovenii.md/md/concurs/member/memberId/1006/id/2144
Va rog mult și mulțumesc anticipat! -
#758 CalinRomania 29 iunie 2012 | 22:03 Citeşte mai departe -
#759 fanebabanu 27 iunie 2012 | 2:34 #1564
OK!
Stimate domn.
Sper ca activitatea dvs. misionară , să dea roade cât mai curând.
Eu rămân la părerea mea (poate e greșită) că trebuie o abordare mai dură a problemei.
-
#760 CalinRomania 25 iunie 2012 | 22:00 Vroiam sa scriu "Dictatura cui ????????"