Плоп-Штюбей (Plop-Ştiubei) – село и административный центр коммуны района Кэушень. Плоп-Штюбей – единственное село в составе одноименной коммуны. Село расположено на расстоянии 12 км от города Кэушень и 84 км от муниципия Кишинёв. По данным переписи 2004 года, в селе проживало 1789 человек. Первое документальное упоминание о селе Плоп-Штюбей датировано 1850 годом.
Читать далееТема обсуждения |
Статистика темы |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
De ce nu sîntem români?
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#741 CalinRomania 08 июля 2012 | 6:10 Читать далее -
#742 CalinRomania 08 июля 2012 | 5:55 Draga Vados....#1582....."
Eu am mai spus eu ii socot pe romani de frati dar cum s-ar spune nu ni-o mers cu fratele...nu ma stimeaza. El a trait cu mama eu cu tata, mama si-a schimbat numele (roman) si acum el ma forteaza za ma dezic de numele meu (moldovan). Si se bate cu pumnul in piept ca ma stimeaza. Nu cred. -
#743 CalinRomania 08 июля 2012 | 5:55 Legat de nationalitatea fetitei tale.........ca cetatenie cred ca va fi moldoveanca -pentru ca presupun ca atat tu cat si sotia ta sunteti cetateni ai R.Moldova..................................
Ca etnie va fi ori romanca ori ucrainianca in functie de limba pe care o vorbiti acasa intre voi si care va deveni limba -mama-limba de baza a fetitei voastre.....
-
#744 CalinRomania 08 июля 2012 | 5:51 Читать далее -
#745 CalinRomania 08 июля 2012 | 5:39 Читать далее -
#746 CalinRomania 08 июля 2012 | 5:30 Draga Vados......#1581......."
Buna ziua la toti. tot aici stati. Caline vad ca nu poti scapa de sai tul acesta te atrage. La moldoveni nu numai fetele-s frumoase dar si sufletul si multe altele de aceia cred ca stai pe aici in loc sa te muti pe forumuri romanesti. Ori nu poti pleca ca te platesc ?:). Eu vad ca scrii ca nu mai aii timp, dar pe forum practic numai tu si scrii. Apropo cine doreste poate sa se bucure cu mine . La mine s-a nascut o fetita Enola. NU stiu ce nationalitate eu sunt moldovan mama e haholca adica ucraineanca (ucraina nu o socote de rodina). Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis. -
#747 fanebabanu 06 июля 2012 | 1:14 #1582
Măi fratelo moldovean = român
Nu te lua după porcariile pe care le susține siteul ăsta (site al comuniștilor din Moldova, PCRM).
Dacă te simți moldovean înseamnă că ești român.
-
#748 fanebabanu 06 июля 2012 | 1:09 #1582
vados ....... "Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis." ......
Mă deja iți cauti amantă :)))))))
-
#749 fanebabanu 06 июля 2012 | 1:07 #1581 FELICITĂRI !!
Tăticule !!!
Să iți trăiască , să fie sănătoasă, să iți umple viața de bucurie și curtea de nepoței !!!!
-
#750 vados 02 июля 2012 | 17:01 Eu am mai spus eu ii socot pe romani de frati dar cum s-ar spune nu ni-o mers cu fratele... nu ma stimeaza. El a trait cu mama eu cu tata, mama si-a schimbat numele (roman) si acum el ma forteaza za ma dezic de numele meu (moldovan). Si se bate cu pumnul in piept ca ma stimeaza. Nu cred. -
#751 vados 02 июля 2012 | 16:57 Buna ziua la toti. tot aici stati. Caline vad ca nu poti scapa de sai tul acesta te atrage. La moldoveni nu numai fetele-s frumoase dar si sufletul si multe altele de aceia cred ca stai pe aici in loc sa te muti pe forumuri romanesti. Ori nu poti pleca ca te platesc ?:). Eu vad ca scrii ca nu mai aii timp, dar pe forum practic numai tu si scrii. Apropo cine doreste poate sa se bucure cu mine . La mine s-a nascut o fetita Enola. NU stiu ce nationalitate eu sunt moldovan mama e haholca adica ucraineanca (ucraina nu o socote de rodina). Si ucrainencele sunt frumoase, dar romancele cu regret mai putin frumoase cind am fost in romania m-am convis. -
#752 CalinRomania 02 июля 2012 | 0:43 Si....apropo de acest concurs de frumusete feminina.........Iata o alta cale de "atac" foarte eficienta "impotriva " romanilor ! :))))))))) Ne "loviti" cu asemenea frumuseti.......sa va fie rusine ! :)))))))
P.S. Lasand gluma la o parte ...........moldovencele sunt frumoase nu gluma !!!
-
#753 CalinRomania 02 июля 2012 | 0:40 Draga Nastinkab.......of-of-of fetele acestea !...:))))........Eu unul iti voi da un vot ......dar nu pot sa iti promit ca voi face acest lucru zilnic ! Nu de alta dar adevarul este ca sunt destul de ....foarte ocupat in ultima vreme........ Oricum...mult succes !
-
#754 CalinRomania 02 июля 2012 | 0:37 Salut Burlakule ! Ma bucur sa te......."citesc " :)))).......Cum o mai duci ? Toate bune prin tara sora ? Sper sa aud numai de bine....
-
#755 burlakul 30 июня 2012 | 14:54 P.P.S. sa vii intrun cerc unde lumea discuta si sa viri degetele in nas,nu-i abordare radicala...)E o expunere radicala,mai repede,a propriei limitari... -
#756 burlakul 30 июня 2012 | 14:50 Salut tuturor.Calin,buna.Pe aici,ma uit,"toate-s veci si noi is toate"...) P.S.fanebabanu,si cam care,dupa "intelepciunea"dumneavoastra,is acele abordari dure,care ar rezolva problema? -
#757 Nastinkab 30 июня 2012 | 1:10 Vă rog frumos, ajutați-mă cu un vot zilnic la poza mea! Nu ia decît cîteva clipe.
http://www.moldovenii.md/md/concurs/member/memberId/1006/id/2144
Va rog mult și mulțumesc anticipat! -
#758 CalinRomania 29 июня 2012 | 22:03 Читать далее -
#759 fanebabanu 27 июня 2012 | 2:34 #1564
OK!
Stimate domn.
Sper ca activitatea dvs. misionară , să dea roade cât mai curând.
Eu rămân la părerea mea (poate e greșită) că trebuie o abordare mai dură a problemei.
-
#760 CalinRomania 25 июня 2012 | 22:00 Vroiam sa scriu "Dictatura cui ????????"