Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 mai 2016, 11:15 views 6410
A fost ales primarul comunei Sărata Galbenă
30 mai 2016, 11:15 views 6410

A fost ales primarul comunei Sărata Galbenă

Candidatul PD la funcția de primar al comunei Sărata Galbenă, raionul Hîncești a cîștigat turul II de scrutin, anunță Comisia Electorală Centrală, citată de NOI.md.

Mihail Lozovoi l-a devansat pe liberalul Valeriu Taras, acumulînd 1225 de voturi, față de 1160 cît a obținut cel de-la doilea candidat. Rata de participare la vot în comună a constituit aproximativ 53 la sută.

Comisia Electorală Centrală va face publice rezultatele finale ale alegerilor după ce consiliul electoral de circumscripție va prezenta toate documentele electorale în original.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

alegeri , primaria , Sărata Galbenă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
799 locuitori

Buda este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buda și Ursari. Satul Buda se află la o distanţă de 15 km de oraşul Călăraşi şi la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 799 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.