Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 iulie 2016, 12:45 Muzica uşoară views 6645
Centru de fitness în aer liber pentru copii și adulți, inaugurat la Călărași
24 iulie 2016, 12:45 Muzica uşoară views 6645

Centru de fitness în aer liber pentru copii și adulți, inaugurat la Călărași

Săptămîna trecută, pe stadionul central al orașului Călărași a fost inaugurat complexul de echipamente de fitness în aer liber pentru adulți și copii. Proiectul a fost susținut financiar de către „Corpul Păcii" SUA în RM, Consiliul Raional Călărași și Primăria orașului Călărași.

La inaugurarea evenimentui au participat: Directorul Corpului Păcii, Dna Tracey Hebert-Seck, Președintele Raionului Călărași, Dl. Sergiu Artene, Viceprimarul orașului Călărași, Dl. Victor Ambroci și voluntarii, Dl. Brand și Dna Dee Beardsley.

În context, administrația Consiliului raional Călărași invită toți călărășenii pentru a utiliza aceste echipamente.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

Călărași , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
23327 locuitori
Logo

Municipiul Comrat este capitala unităţii teritoriale autonome Găgăuzia din Republica Moldova. Amplasat în partea de sud a republicii, în valea rîului Ialpugul-Mare, municipiul Comrat este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia municipiului constituie 23327 locuitori. Data primei atestări documentare a oraşului Comrat este incertă. Localitatea a apărut la hotarul secolelor XVIII şi XIX, iar în 1819 autorităţile ruse colonizau  satul cu bulgari şi alte naţionalităţi venite de peste Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.