Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 noiembrie 2012, 10:25 Muzica populară views 8879
02 noiembrie 2012, 10:25 Muzica populară views 8879

La Cahul s-a desfăşurat un seminar în problema promovării turismului

"Promovarea Republicii Moldova prin intermediul turismului în contextul integrării europene. Realităţi locale în domeniu" este genericul unui seminar desfăşurat la Cahul. Evenimentul a fost organizat de Centrul Pro-Europa Cahul în parteneriat cu catedra de economie şi management în afaceri şi servicii a Universităţii de Stat "B. P. Hasdeu" din Cahul şi Consiliul Raional Cahul, transmite MOLDPRES cu referire la surse locale.

Tema seminarului a vizat promovarea şi dezvoltarea turismului în regiunea de sud a ţării cu implicarea mai multor actori comunitari din raionul Cahul.

La acţiune au participat reprezentanţi ai Agenţiei Turismului din Republica Moldova, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), autorităţile administraţiei publice locale, agenţii de turism locale, studenţi, alte persoane interesate.

Seminarul s-a încadrat în proiectul "Să fim informaţi despre integrarea europeană", realizat cu suportul Fundaţiei Est-Europene, unul din obiectivele căreia este dezvoltarea economică bazată pe crearea oportunităţilor la nivel local.

Cuvinte cheie:

localitati , turism , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
796 locuitori

Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.