Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 septembrie 2023, 11:00 views 931
Teodor Cîrnaț se vrea primar al Capitalei
08 septembrie 2023, 11:00 views 931

Teodor Cîrnaț se vrea primar al Capitalei

Avocatul Teodor Cîrnaț va candida la funcția de primar al Capitalei. Acesta va intra în cursa electorală în calitate de candidat independent.

Profesorul Teodor Cîrnaț, Doctor Habilitat în Drept, anunță că va susține joi, 7 septembrie, o conferință de presă cu genericul „Teodor Cîrnaț - candidat independent la funcția de Primar General de Chișinău”, transmite noi.mdcu referire la agora.md.

Fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) Teodor Cîrnaț a mai candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău în 2019, din partea Partidului Voința Poporului. Atunci el a obținut 0,85% din voturi, fiind votat de 1.908 de chișinăuieni.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Teodor Cîrnaț , primar , Chisinau , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.