Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 martie 2022, 11:00 views 2569
Pe o stradă din cartierul Poșta Veche este schimbată bordura
12 martie 2022, 11:00 views 2569

Pe o stradă din cartierul Poșta Veche este schimbată bordura

Pe strada Calea Orheiului din cartierul Poşta veche, de la sensul giratoriu din bd. Renaşterii Naţionale în direcţia Cricova – este schimbată bordura.

Potrivit primăriei capitalei, în paralel, continuă lucrările de terasament pentru construcția unei noi benzi suplimentare de viraj la intersecția str. Calea Orheiului cu str. Studenților, în scopul fluidizării traficului rutier și neadmiterii staționării pe banda dreaptă de deplasare, transmite moldovenii.md cu referire la noi.md.

La fel, se va asigura preluarea fluxului de autoturisme care virează la dreapta și încadrarea nestingherită a acestora în deplasarea spre direcția str. Studenților. Actualmente se lucrează la instalarea bordurilor şi aplicarea stratului de piatră spartă.

Potrivit primarului de Chișinău, Ion Ceban, urmează asfaltarea benzii suplimentare de viraj şi aplicarea marcajului rutier. Totodată, vor fi schimbate stațiile pentru așteptarea transportului public.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , reparatie , drum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
107 locuitori

Soroca este un sat din cadrul comunei Iabloana, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 107 oameni. Satul Soroca a fost înființat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.