Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 februarie 2020, 16:30 views 3901
Să îi fie de învățătură. Un șofer a primit un ”cadou” puturos (Foto)
27 februarie 2020, 16:30 views 3901

Să îi fie de învățătură. Un șofer a primit un ”cadou” puturos (Foto)

Un șofer care a parcat mașina chiar în fața coșurilor de gunoi a primit în dar un cadou puturos și s-a ales cu cîțiva saci d de gunoi peste capotă, scrie Noi.md.

Imaginile cu pățania dată au fost postate pe o rețea de socializare.

Fotografiile au stîrnit diverse reacții ale internauților, unii au sprijinit gestul oamenilor, alții l-au criticat, cu toate acestea șoferul cred că și-a învățat lecția iar pe viitor se va gîndi de două ori înainte să parcheze în fața coșurilor de gunoi.

De menționat că potrivit legii, oprirea sau staționarea mijloacelor de transport pe alte porțiuni de drum care nu sînt marcate corespunzător, este amendată cu pînă la 1.500 de lei și 4 puncte de penalizare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

soferi , Gunoiște

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1470
Populația:
583 locuitori

Pereni este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pereni și Roșcani. Satul Pereni este situat la o distanță de 25 km de orașul Rezina și 102 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 583 de oameni. Menționat documentar în 1470.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.