Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 februarie 2020, 12:25 views 2941
Pascaru: Chișinăul tot mai mult se schimbă
20 februarie 2020, 12:25 views 2941

Pascaru: Chișinăul tot mai mult se schimbă

Primăria activează și noi intenționăm să realizăm mai multe lucruri într-un termen scurt. Nu ne reușește totul, dar toți muncesc și se străduiesc din toate puterile.

Acest lucru a fost declarat în cadrul emisiunii „Glavnoe" cu Nina Dimoglo pe postul de televiziune TVC 21 de către liderul Mișcării Naționale „Voievod" Nicolae Pascaru, relatează Noi,md cu referire la point.md.

„Sper că această primăvară va fi o primăvară a schimbărilor pentru Chișinău, o primăvară a curățeniei în oraș. Și chișinăuienii ar trebui să trateze orașul în alt mod. Deșeurile se adună, mulți agenți economici nu-și supraveghează teritoriile. Pentru oraș s-au făcut multe, au fost evacuate circa 300 de gherete din oraș, au fost scoase panourile de publicitate. Ne dorim ca orașul să fie mai curat și ne vom mișca în această direcție. Înțeleg mentalitatea poporului, peste tot e corupție. Oamenii ar trebui să se respecte reciproc. Este important să se majoreze salariile angajaților pentru a înlătura acest fenomen", a menționat Pascaru.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Nicolae Pascaru , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
956 locuitori

Palanca este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor. Satul Palanca se află la o distanţă de 24 km de oraşul Călăraşi şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 956 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Palanca datează din anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.