Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
30 iulie 2012, 12:48 views 4054
30 iulie 2012, 12:48 views 4054

Circulaţia pe strada Mihai Viteazu din capitală ramîne blocată

Circulaţia transportului pe strada Mihai Viteazu din capitală este sistată pe segmentul cuprins de la bd. Ştefan cel Mare pînă la podul de la str. Petricani, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţii.

Şeful Direcţiei transport din cadrul Primăriei Chișinău, Adrian Boldurescu, a anunţat, în cadrul şedinţei serviciilor municipale, că lucrările de reparaţie pe str. Mihai Viteazu au fost efectuate în proporţie de 30%.

Potrivit lui Boldurescu, circulaţia transportului pe această porţiune de drum va fi interzisă timp de 3-5 zile.

La rîndul său, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a atenţionat că lucrările trebuie să fie făcute calitativ, iar pentru aceasta, spune Chirtoacă, „strada poate să fie blocată chiar şi o săptămînă”. “Îmi doresc ca lucrările să fie calitative, ca să ne putem bucura de rezultat”, a spus primarul, care a subliniat că tehnologia actuală a permis să se vadă diferenţa dintre această stradă şi alte porţiuni reparate.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.