Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 februarie 2019, 17:15 views 15515
Pilonii antiparcare din centrul capitalei, doborîți la pămînt (Foto)
01 februarie 2019, 17:15 views 15515

Pilonii antiparcare din centrul capitalei, doborîți la pămînt (Foto)

În luna noiembrie, pe trotuarele de pe bulevardul Ștefan Cel Mare din Chișinău, au fost instalate mia mulți piloni de delimitare pentru a nu permite șoferilor să-și parcheze mașinile.

În luna ianuarie a nins abundent, iar acești piloni au fost „înveliți" cu un strat de omăt pe o perioadă scurtă de timp. Odată cu încălzirea temperaturii, omătul s-a transformat în apă și în noroi, iar pilonii au ieșit la suprafață deteriorați.

În fotografiile de mai jos veți vedea că pilonii de delimitare se țin abia-abia pe „picioare", iar unul nu a rezistat și a căzut la pămînt. Acest lucru favorizează șoferii care, din nou, au început să-și parcheze mașinile pe trotuar.

Pe 16 ianuarie, trotuarul pe pe bulevardul Ștefan cel Mare arăta altfel. Pentru realizarea acestui proiect, Primăria Chișinău a alocat 2,4 milioane de lei.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , parcare , zapada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1956
Populația:
1841 locuitori

Ghindeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a țării, oraşul Ghindeşti este situat la o distanţă de 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituie 1841 locuitori. Orașul Ghindești a fost înființat în anul 1956 pe lîngă fabrica de zahăr din localitate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.