Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 ianuarie 2019, 16:27 views 14385
Spitalul Nr.1 s-a transformat într-o carte de povești (Foto)
24 ianuarie 2019, 16:27 views 14385

Spitalul Nr.1 s-a transformat într-o carte de povești (Foto)

Interiorul Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii Nr.1 a prins culoare și a devenit o adevărată carte deschisă pentru micuții pacienți care ajung aici.

Mai mulți studenți ai Universității Tehnice din Moldova au fost voluntari în cadrul proiectului Chișinău is Me, care de data aceasta și-a îndreptat creativitatea către o instituție medicală pentru copii. Tinerii artiști au dat dovadă de răbdare și iscusință, astfel, în scurt timp, pe pereții spitalului au apărut cele mai îndrăgite personaje din poveștile copilăriei noastre, menite să aducă zîmbete și încîntare pe fețele picilor.

Menționăm că Chișinău is Me este un proiect al cărui scop constă în a face capitala Moldovei mai plină de viaţă, colorată, şi în bunul sens, neaşteptată. Mai mult, organizatorii consideră că nu este neapărat să construieşti clădiri grandioase ca să realizezi idei fantastice.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

spital , desen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.