Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 ianuarie 2019, 16:27 views 14214
Spitalul Nr.1 s-a transformat într-o carte de povești (Foto)
24 ianuarie 2019, 16:27 views 14214

Spitalul Nr.1 s-a transformat într-o carte de povești (Foto)

Interiorul Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii Nr.1 a prins culoare și a devenit o adevărată carte deschisă pentru micuții pacienți care ajung aici.

Mai mulți studenți ai Universității Tehnice din Moldova au fost voluntari în cadrul proiectului Chișinău is Me, care de data aceasta și-a îndreptat creativitatea către o instituție medicală pentru copii. Tinerii artiști au dat dovadă de răbdare și iscusință, astfel, în scurt timp, pe pereții spitalului au apărut cele mai îndrăgite personaje din poveștile copilăriei noastre, menite să aducă zîmbete și încîntare pe fețele picilor.

Menționăm că Chișinău is Me este un proiect al cărui scop constă în a face capitala Moldovei mai plină de viaţă, colorată, şi în bunul sens, neaşteptată. Mai mult, organizatorii consideră că nu este neapărat să construieşti clădiri grandioase ca să realizezi idei fantastice.

Sursa: ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

spital , desen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.