Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 septembrie 2017, 12:33 views 6962
Ce activități sînt prevăzute de Ziua Orașului Chișinău (Doc)
21 septembrie 2017, 12:33 views 6962

Ce activități sînt prevăzute de Ziua Orașului Chișinău (Doc)

Ion Ceban, consilier al PSRM a făcut public un document cu lista activităților pe care urmează să le organizeze Primăria Chișinău de Ziua Orașului. În program sînt incluse concursuri, activități sportive, expoziții și concerte.

„Festivitatile de ziua orasului. Un fel de teap-leap trecut din an în an. Fără buget, fără detalii, fără concept. Deși am solicitat de cîteva ori", a scris Ion Ceban despre activitățile care urmează a fi organizate.

Amintim că, de Ziua Orașului, un gurp de tineri a hotorît să-i ofere Capitalei un cadou mai deosebit. Este vorba despre o fotografie a orașului, căreia din moment ce îi dăm zoom, putem observa chipurile locuitorilor Capitalei. În momentul actual, fotografia mozaic este alcătuită din mai bine de 300.800 de poze, iar inițiatorii nu doresc să se oprească aici, chiar dacă deja au bătut recordul mondial. Scopul lor este să adune un milion de fotografii, care ar reprezenta o mică parte a locuitorilor din Chișinău.

 

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Ziua Orașului , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.