Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 august 2017, 12:50 views 4448
Stația de epurare intră în reparație
16 august 2017, 12:50 views 4448

Stația de epurare intră în reparație

S.A. ,,Apă-Canal Chişinău" informează despre faptul că Stația de epurare a apelor uzate intră în reparație pentru 900 de zile, notează NOI.md cu referire la un comunicat al întreprinderii.

Licitația prin care a fost selectată compania care se va ocupa de lucrările de reparație a fost finalizată.

Amintim că depunerea ofertelor a avut loc pe 10 noiembrie 2016, la aceasta participînd 15 companii internaţionale din 13 ţări: România, Ucraina, Austria, Franţa, Germania, Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia, China, Israel, Slovenia, Cehia.

Ca urmare a procedurii de evaluare a ofertelor, realizate în strictă conformitate cu politicile şi regulile de achiziţie BERD, Contractul a fost atribuit către Consortium PASSAVANT ENERGY & ENVIRONMENT GmbH & LUDWIG PFEIFFER Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG, cu suma de 24 243 479,61 euro.

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei (decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare), construcţia unei noi staţii de pompare a apelor uzate şi a deznisipatoarelor, precum şi construcţia liniei noi de tratare a nămolului (îngroşătoare, metantancuri, centrifugi).

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

reparatie , stație de epurare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2633 locuitori

Recea este un sat şi comună din raionul Străşeni. Recea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Strășeni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2633 de oameni. Satul Recea a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.