Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 decembrie 2016, 16:20 views 4783
Poliţiştii din Chișinău s-au transformat în magicieni
22 decembrie 2016, 16:20 views 4783

Poliţiştii din Chișinău s-au transformat în magicieni

Poartă epoleţi, însă au devenit pentru o zi adevăraţi magicieni. Vorbim despre poliţiştii din capitală, care în ajunul sărbătorilor de iarnă au decis să organizeze o surpriză pentru cei 200 de copii de la Gimnaziul-internat numărul 3 din Chişinău. Micuţii au primit hăinuţe şi dulciuri şi au răsplătit poliţiştii cu un carnaval de zile mari.

Deghizaţi în personaje din basme, copii de Gimnaziul-internat numărul 3 din capitală au cîntat şi s-au distrat la un carnaval organizat în ajunul Anului Nou. Sărbătoarea a fost mai specială pentru că alături de ei au fost şi cîteva mame.

„Sînt mama a unui copil din clasa a opta și am venit sa-l vizitez, să văd ce atmosferă e aici, să-l susțin", a spus mama unui copil.

„Îmi place să cînt, e visul meu să ajung pe o scenă mare. Sîntem foarte fericiți", a spus un copil.

În Gimnaziul-internat sînt plasaţi copii din familii social-vulnerabile sau cei care nu au parte de căldura unui cămin familial. Pentru poliţiştii din capitală a devenit o tradiţie ca în ajun de sărbători să le aducă lumină în suflet, aşa că au venit cu mai multe daruri.

„Copilaşilor le-am adus bomboane, hăinuțe, care sper să le placă, pentru că le-am ales cu tot sufletul, pentru a le face o mică sărbătoare înainte de Crăciun și Anul Nou", a spus ofițerul de presă al Direcție de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

politia , Chisinau , magie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.