Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 octombrie 2016, 12:00 views 6081
Cine nu va fi lăsat să intre în PMAN de Hramul Chișinăului
14 octombrie 2016, 12:00 views 6081

Cine nu va fi lăsat să intre în PMAN de Hramul Chișinăului

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare vor asigura astăzi ordinea publică și securitatea rutieră în capitală, în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău".

Circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, pe segmentul dintre străzile Ismail – Maria Cibotari, pînă la data de 15 octombrie, ora 06:00.

În vederea neadmiterii creării ambuteiajelor şi periclitării circulaţiei rutiere, ofițerii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor.

Totodată, persoanele care vor avea un comportament violent sau se vor afla în stare de ebrietate avansată vor fi evacuate din zona de desfăşurare a manifestărilor. De asemenea, va fi interzis accesul la eveniment al persoanelor care deţin obiecte ce pun în pericol securitatea oamenilor.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii care vor veni în Piaţa Marii Adunări Naţionale să evite circulaţia rutieră în regiunea centrului Capitalei, de asemenea, să aibă grijă de bunurile personale, iar în caz de necesitate să solicite ajutorul celui mai apropriat polițist.

Sursa: independent.md

Cuvinte cheie:

PMAN , Ziua Orașului , acces

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
303 locuitori

Mihălaşa Nouă este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 2 km de oraşul Teleneşti şi la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 303 locuitori. Satul Mihălaşa Nouă a fost întemeiat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.