Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 septembrie 2016, 11:30 views 6194
Clădirea Primăriei Chișinău se risipește (Foto)
28 septembrie 2016, 11:30 views 6194

Clădirea Primăriei Chișinău se risipește (Foto)

Clădirea primăriei capitalei se risipește. Deja de o perioadă îndelungată chișinăuienii urmăresc cum edificiul Primăriei treptat se strică, iar autoritățile nu fac nimic pentru a o restaura.

Dovada este și gaura enormă formată sub unul dintre ceasurile acesteia.

Ieri seara, pe o rețea de socializare au apărut cîteva fotografii din care se poate vedea gaura formată. Care este motivul apariției acesteia în turnul de pe acoperișul edificiului nu se cunoaște, dar se pare că timpul și indiferența autorităților locale își lasă amprenta.

Clădirea Primăriei Municipiului Chișinău este un monument de arhitectură și istorie. Edificiul a fost construit în anul 1901, însă în 1941 a fost aruncat în aer. Clădirea a fost restaurată în 1946-1948, iar de acest lucru s-a ocupat arhitectul Robert Kurtz. În anul 1951 edificiul a fost redat în folosință.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

clădire , primaria , Chisinau , distrugere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
51 locuitori

Slobozia-Medveja este un sat din cadrul comunei Medveja, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 51 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.