01 iulie 2016, 10:15 views 5900
Chișinăuienii sînt îndemnați să doneze bănci orașului
01 iulie 2016, 10:15 views 5900

Chișinăuienii sînt îndemnați să doneze bănci orașului

În Chișinău în premieră se va desfășura acțiunea „Donate-A-Bench" („Donează o bancă"), în cadrul căreia orășenii sînt îndemnați să instaleze în parcuri bănci proprii.

Fiecare bancă instalată va conţine o plăcuţă informativă despre persoana care a făcut donaţia, informează NOI.md.

Astfel, inițiatorii acțiunii doresc să implice cetăţenii Chișinăului, dar şi agenţii economici, în amenajarea unor alei cu bănci de pe domeniul public, care ulterior vor fi donate municipalităţii.

Pentru amenajare se propune una dintre cinci alei din capitală: aleea de pe bd. Mircea cel Bătrîn (sectorul Ciocana); aleea de pe bd. Traian (sectorul Botanica); aleea din parcul „La Izvor" (sectorul Buiucani); aleea din parcul „Valea Morilor" (sectorul Centru); aleea din parcul „Rîşcani" (sectorul Rîşcani).

Persoanele interesate de a participa la acest proiect pot expedia o cerere Asociației Obștești „Parcurile Viitorului", comunității „DonateaBench" pe Facebook sau pe adresa electronică: parcurileviitorului@gmail.com. Solicitarea poate fi expediată și Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare (tel: 069270626, 0-22-24-11-90).

Acțiunea „Donează o bancă" este organizată cu susținerea Primăriei Chișinău și Asociației Obștești „Parcurile Viitorului".

 

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

donatie , Chisinau , parc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
395 locuitori

Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.