Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 aprilie 2016, 17:00 views 9241
În parcul ”Valea Morilor” ar putea apărea un complex locativ (Foto)
14 aprilie 2016, 17:00 views 9241

În parcul ”Valea Morilor” ar putea apărea un complex locativ (Foto)

În zona verde a parcului "Valea Morilor" se planifică construcția unui complex locativ multietajat care va avea o cale de acces subterană din strada Mateevici, direct pe sub monumentul lui "Ion și Doina Aldea Teodorovici".

Proiectul a fost discutat recent la ședința de planificare urbanistică a municipiului Chișinău. Se presupune că noul complex locativ va fi amplasat pe strada Timiș, 16, în stânga scărilor care duc spre lacul "Valea Morilor". Drumul de acces se propune să fie construit de pe strada Mateevici care va trece direct pe sub monumentul lui "Ion și Doina Aldea Teodorovici".

Mai multe fotografii ale proiectului complexului locativ au fost plasate de internauții indignați pe rețele de socializare.

Sursa: moldnews.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
227 locuitori

Brejeni este un sat din cadrul comunei Ciuciuieni, raionul Sîngerei. Localitatatea este situată pe valea rîului Ciuluc la distanța de 2 km de oraşul Sîngerei şi la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004,populaţia satului constituia 227 de oameni. Satul Brejeni a fost menționat documentar în anul 1856.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.