Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 septembrie 2015, 09:40 views 7940
Protestatarii au instalat corturi în centrul capitalei (VIDEO)
07 septembrie 2015, 09:40 views 7940

Protestatarii au instalat corturi în centrul capitalei (VIDEO)

Participanţii la manifestaţia antiguvernamentală din partea platformei „Da" („Dreptate şi Adevăr") au instalat corturi în PMAN, în faţa clădirii Guvernului de la Chişinău. Anterior s-a anunţat că acţiunile de protest se vor desfăşura în regim non-stop.

La moment, în Piaţa din centrul capitalei au fost instalate în jur de 20 de corturi, dintre care două par să fie rezervate unor bucătării improvizate.

Organizatorii mitingului au început colectarea mijloacelor financiare, pentru a se pregăti, potrivit acestora, „pentru o confruntare îndelungată cu autorităţile".

Manifestanţii cer demisia şefului statului şi Guvernului Moldovei, dar şi desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate nu mai târziu de luna martie 2016.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , protest , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
760 locuitori

Sărăţica Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Nouă și Cîmpul Drept. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 760 de oameni. Satul Sărățica Nouă a fost menționat documentar în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.