Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 noiembrie 2014, 12:22 views 9436
Chișinăul va avea un Pom de Crăciun
Foto: ipn.md
25 noiembrie 2014, 12:22 views 9436

Chișinăul va avea un Pom de Crăciun

A fost găsit Pomul de Crăciun care va fi montat în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Acesta are aproximativ 20 de metri. Şeful Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferii Haruţa, a declarat pentru IPN că autorităţile capitalei au pregătit 15 mii de lei pentru a cumpăra bradul, dar nu este exclus că anul acesta va fi oferit gratuit de către o întreprindere municipală.

Bradul este gata pentru a fi instalat, a mai spus Eliferii Haruţa, dar nu pot începe lucrările pentru că în Piaţa Marii Adunări Naţionale se pregăteşte un concert. Imediat cum piaţa se va elibera, pomul va fi instalat.

Pomul de Crăciun tradiţional este inaugurat la 1 decembrie.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sarbatoare , Chisinau , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
288 locuitori

Comarovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 288 de oameni. Satul Comarovca a fost întemeiat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.