Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
14 iulie 2014, 09:55 views 13683
Accident cu o maşină a încasatorilor
Foto: jurnaltv.md
14 iulie 2014, 09:55 views 13683

Accident cu o maşină a încasatorilor

O maşină a încasatorilor unei bănci s-a răsturnat după ce a fost lovită în plin de un automobil marca Hyundai. S-a întîmplat acum cîteva ore, în sectorul Ciocana al capitalei. În momentul impactului, în unitatea de transport se aflau trei încasatori. Şoferul automobilului a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi au scăpat nevătămaţi. Poliţia investighează cazul.

Impactul s-a produs la intersecţia străzii Alecu Russo cu Mircea cel Bătrîn. În consecinţă, şoferul maşinii de transportare a banilor a avut nevoie de îngrijirea medicilor şi a fost dus la spital, iar ceilalţi doi au scăpat ca prin urechile acului.

Potrivit martorilor, de vină s-ar face şoferul automobilului marca Hyundai, care nu ar fi acordat prioritate maşinii care transporta banii. Conducătorul auto care se afla la volanul Hyundai-lui a refuzat să vorbească.

La faţa locului au venit mai multe echipaje ale poliţiei.

Angajaţii băncii au refuzat să spună ce sumă de bani transportau. Oamenii legii au iniţiat o anchetă pe acest caz.

Sursa: www.jurnaltv.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , accident , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
104 locuitori

Vesioloe este un sat din cadrul comunei Șipca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Vesioloe alcătuia 104 oameni în anul 2000. Satul Vesioloe a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.