Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 octombrie 2018, 16:45 Muzica clasica views 11206
Cînd va începe sezonul de încălzire la Bălţi
18 octombrie 2018, 16:45 Muzica clasica views 11206

Cînd va începe sezonul de încălzire la Bălţi

Sezonul de încălzire la Bălți ar putea începe luni, 22 octombrie, potrivit unei dispoziții a primarului Nicolai Grogorișin.

Asta reiese dintr-un anunț publicat pe pagina oficială a Primăriei Bălți. Pînă atunci, însă, dispoziția semnată de primar recomandă conducătorilor instituțiilor școlare și preșcolare să mențină temperatura aerului în limite normelor sanitare prin utilizarea surselor autonome de încălzire a spațiilor. Documentul menționează că managerii acestor instituții trebuie să asigure respectarea strictă a normelor de siguranță atunci cînd utilizează respectivele surse de încălzire.

Anul trecut, sezonul de încălzire a început la Bălți la 11 octombrie.

Sursa: tvn.md

Cuvinte cheie:

Balti , incalzire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
502 locuitori

Scăieni este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 502 oameni. Satul Scăieni a fost menționat documentar în anul 1679.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.