Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 februarie 2015, 11:18 Muzica clasica views 9713
Apeductul Soroca - Bălți a explodat (VIDEO)
Foto: adrnord.md
16 februarie 2015, 11:18 Muzica clasica views 9713

Apeductul Soroca - Bălți a explodat (VIDEO)

Peste 35 de mii de locuitori din Balti au ramas ieri fara apa dupa ce apeductul Soroca - Balti a explodat. 27 de muncitori de la Apa Canal si 11 salvatori au lucrat aproape toata ziua la repararea conductei deteriorate.

Faptul ca afara se insera deja a facut meseria celor de la Apa Canal si mai complicata. Asa ca salvatorii au adus o autospeciala cu proiector iluminat, pentru ca muncitorii sa poata suda teava deteriorata.

Din cauza scurgerii apei din apeduct, in satul Alexandrovca au fost inundate 2 beciuri si deteriorat jumatate de kilometru de drum.

Pentru inlaturarea defectiunilor a fost nevoie de 27 de muncitori si 7 autospeciale de la Apa Canal si, respectiv, de 11 salvatori si 4 autospeciale de interventie.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Balti , apa , Apă-Canal , reparatie , explozie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.