Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1362
O nouă alertă cu bombă în Chișinău
05 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1362

O nouă alertă cu bombă în Chișinău

Oamenii legii au fost alertați marți, 5 iulie, despre o posibilă minare a Aeroportului Internațional Chișinău și a sediilor Judecătoriei Chișinău. Informația a fost confirmată  de către Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), și Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, informează zdg.md.

Alerta cu bombă de la Parlament a fost confirmată de către serviciul de presă al Legislativului, care a menționat faptul că deputații și angajații Parlamentului au fost evacuați, iar Poliția verifică clădirea.

 

Cuvinte cheie:

Alerta cu bomba , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
707 locuitori

Hîjdieni este un sat din cadrul comunei Berezlogi, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 707 oameni. Satul Hîjdieni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.