Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
01 iulie 2022, 11:30 Meşteşuguri populare views 1194
Noi loturi pentru amenajarea gheretelor și teraselor, scoase la licitație
01 iulie 2022, 11:30 Meşteşuguri populare views 1194

Noi loturi pentru amenajarea gheretelor și teraselor, scoase la licitație

Zeci de loturi pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului vor fi scoase astăzi la licitație. Primăria anunță că evenimentul se va desfășura începînd cu ora 11:00, în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43. Prețul inițial al loturilor expuse variază de la 236 250 lei pînă la 700 000 lei.

La cele 2 concursuri pentru dreptul de comercializa din gheretă, terasă de alimentație publică, tarabă/automat comercial, unitate ambulantă prestări servicii de agrement, amplasate pe străzi, în parcuri și în scuaruri, în preajma zonelor verzi și a lacurilor etc., sînt expuse cîte 17 și respectiv - 30 de loturi, pentru profilurile: flori și compoziții florale, legume-fructe, terasă de alimentație publică, băuturi răcoritoare și fierbinți/street food, tarabă/automat comercial cu vată de zahăr și/sau pop corn, precum și pentru unități ambulante prestări servicii de agrement (închirierea mașinuțelor electrice pentru copii sau transport recreativ pentru cei mici-trenuț).

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare din unități comerciale ambulante este de 3 ani pentru tarabe/automate cu vată de zahăr și/sau pop-corn și de 5 ani pentru gherete, terase sau rulote.

 

 

 


Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

licitație , plasare , Chisinau , gherete , terase

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.