Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iunie 2024, 11:00 views 363
La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Forumului Profesiile Viitorului
18 iunie 2024, 11:00 views 363

La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Forumului Profesiile Viitorului

La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Forumului Profesiile Viitorului, la care absolvenții din țară vor avea ocazia să facă cunoștință cu Programul Profesiile Viitorului și specialitățile care pot fi studiate: Animație, Game Design și Producție Multimedia.

Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, ora 8:30, la Mediacor, str. Alexei Mateevici 60.

La forum vor fi participa studenții anului I și II de la Profesiile Viitorului, ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, Asociația COR și mai mulți experți și profesori din Animație, Game Design, Producție Multimedia, Robotică, IT sau Fashion. În cadrul evenimentului, absolvenții vor avea ocazia să cunoască detalii despre oportunitățile de studiu, să participe la workshopuri practice și să afle tendințele care vor modela piața muncii în următorii ani.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , forum , Profesiile Viitorului

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.