16 februarie 2017, 10:00 Moldografia views 2934
16 februarie 2017, 10:00 Moldografia views 2934

Moldografia: Vedere spre Suceava de pe platforma Cetății de Scaun

Foto: Alex Prodan

Doritorii își pot trimite propriul stop-cadru, ca să-l împărtășească tuturor la adresa de email: moldografia@moldovenii.md.

În fiecare zi moldovenii.md publică fotografiile realizate de echipa noastră, precum și fotografiile pe care le primim de la dvs., dragi cititori.

Tematica fotografiilor va include, în general, frumusețile naturii Republicii Moldova, subliniind astfel, încă o dată în plus, necesitatea protejării acesteia, dar și locuri care nu sînt vizitate de turiști, despre care nici chiar locuitorii țării noastre nu știu aproape nimic.

Oprim clipa mulțumită dvs., inclusiv, demonstrîndu-vă realitățile zilei Republicii Moldova: oameni, diaspora, festivități din orașele și satele Moldovei, expoziții, festivaluri, tîrguri, artiști populari și alte manifestări culturale ce vor avea loc în țara noastră.

Și, desigur, vom accepta cu bucurie și interes, studiind și publicînd fotografiile trimise de dvs. în care ați reușit să captați ceva cu totul uimitor, neobișnuit, original.

Vom publica și fotografii care prezintă pur și simplu interes, fotografii cu ceva extraordinar, neobișnuit etc.

Fotografiile publicate mai devreme, le puteți vedea aici.

Cuvinte cheie:

Moldografia , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
371 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Satul Leordoaia se află la distanţa de 26 km de orașul Călăraşi și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.