21 septembrie 2022, 14:00 Umor views 3631
Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor
21 septembrie 2022, 14:00 Umor views 3631

Ivan Liulenov a ridicat sala în picioare la concursul iUmor

Comediantul moldovean, Ivan Liulenov a reușit să ridice scena în picioare la ediția cu numărul 4 din iUmor, sezonul 13.

Acesta a spart chiar și barierele și i-a făcut și o declarație de dragoste Deliei, iar momentul a fost unul aplaudat în picioare de către toată sala.

Ivan Liulenov e artist comediant și se ocupă cu stand-up comedy și iese ereu în fața spectatorilor cu un zîmbet larg pe buze care îl face unic în domeniu.

Te invităm să urmărești mai jos prestația moldoveanului.

Ivan Liulenov este originar din Republica Moldova, din satul Stoianovca. A locuit în Ucraina din 2017 și se afla la Kiev atunci cînd a început conflictul militar. Împreună cu încă câțiva comedianți a câștigat anterior de două ori „Liga Umorului” din Ucraina.

În cadrul concursului iUmor, Ivan Lulienov a primit trei voturi pozitive și unul singur - negativ, din partea lui Cheloo.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , concurs , umor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
1931 locuitori

Aluniş este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Aluniş este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, este situat la 20 km de oraşul Rîşcani şi la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1931 de oameni. Satul Aluniș a fost menționat documentar în anul 1813.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.