Mergi spre compartimentul: Teatrul
14 iunie 2022, 11:45 Evenimente teatrale views 3252
Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu
Foto: Geneza Art
14 iunie 2022, 11:45 Evenimente teatrale views 3252

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu

Un spectacol intitulat ”Floarea albastră”, dedicat poetului moldovean Mihai Eminescu, în regia Danielei Burlaca va avea loc astăzi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art.


Miercuri, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” își așteaptă publicul la spectacolul "Copiii foametei. Mărturii", de Alexei Vakulovski, în regia Luminiței Țîcu. Spectacolul dezvăluie trăiri legate de suferințe omenești ale locuitorilor din Antonești, de pe urma foametei din 1946 -1947. 


Joi, la ora 18.00, același teatru readuce în scenă spectacolul ”Hamlet în sos picant”, după dramaturgul italian Aldo Nicolaj, în regia lui Alexandru Cozub. 


În aceeași zi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” va avea loc spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca. Este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

teatru , spectacol

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.